Tak Tahu Nak Prepare Apa Untuk Ujian Khas Teknikal?

Dapatkan Modul Teknikal cikgu Hasnol & Mazlina untuk contoh soalan simulasi ujian teknikal secara online!

Ibu bapa sekalian,

Ujian Khas Teknikal merupakan ujian untuk menilai tahap pengetahuan & kecenderungan pelajar dalam mata pelajaran teknikal.

Modul Teknikal mengandungi 90 soalan latihan yang dapat membantu pelajar mengulang kaji & memahami format soalan ujian khas ini.

Ianya tidak terhad kepada pelajar yang memilih program teknikal sahaja malah sesuai juga dijadikan bahan ulang kaji PKSK (Bahagian Intelek) bagi tema pengetahuan am STEM.

Kandungan Modul

01. MODUL TEKNIKAL 1

02. MODUL TEKNIKAL 2

03. MODUL TEKNIKAL 3

04. MODUL TEKNIKAL 4

05. MODUL TEKNIKAL 5

06. MODUL TEKNIKAL 6

07. MODUL TEKNIKAL 7

Untuk makluman, soalan tak perlu cetak kerana pelajar akan jawab melalui portal Akademi Intan Payung sahaja.

Program Rahsia Berjaya Ke Sekolah Idaman

Feedback program...

Siapa penulis modul?

Cikgu Hasnol & Mazlina

DISCLAIMER:
 

LAMAN WEB SEKOLAHKHUSUS.COM INI YANG BERNAUNG DI BAWAH SYARIKAT BERDAFTAR SHAMEL MARKETING ENTERPRISE (003223993-T) HANYA MENYEDIAKAN PANDUAN UNTUK PERSEDIAAN KHUSUS BERBENTUK NOTA DAN VIDEO UNTUK KEMASUKAN KE MRSM DAN SEKOLAH KHUSUS. KAMI BUKAN MARA ATAU KPM DAN TIDAK MEMPUNYAI APA-APA PERKAITAN RASMI BERSAMA MARA ATAU KPM. AKADEMI INTAN PAYUNG ADALAH PEMILIK VIDEO SEMINAR TERSEBUT DAN SEKOLAHKHUSUS.COM ADALAH SEBAGAI ORGANIZER YANG DILANTIK. KAMI BERTINDAK SEBAGAI PEMUDAHCARA KEPADA IBU BAPA SAHAJA. SEMUA MAKLUMAT YANG TERDAPAT DALAM VIDEO SEMINA INI MERUPAKAN KAJIAN, ANALISIS DAN PENGALAMAN AKADEMI INTAN PAYUNG SAHAJA.

Copyright @ 2022 sekolahkhusus.com. Hak cipta terpelihara.